Meet the person behind the lens

Over mij:


Mijn naam is Amber van Ardenne en ik ben afgestudeerd fotograaf. Ik ben werkzaam in de omgeving Rotterdam.

Mijn liefde voor fotografie is begonnen tijdens mijn opleiding vak fotografie aan de Fotovakschool. Hierdoor ben ik begonnen met het leren van het vak en heb ik ondertussen bruiloften, vastgoed, familie, product en newborn shoots mogen schieten. Mijn kracht ligt bij het vast leggen van de kleinste en puurste momenten die ontstaan tijdens een shoot. Kostbaar, waardevol en geliefd. De afwisseling vind ik het leukste aan mijn werk, elke dag is anders en mag ik ontzettend veel mensen blij maken met mooie foto's.

Creatief, gevoelig en positief. Gek op mijn familie, fotograferen, lange stranddagen, lekker eten en het ondergaande zonnetje.


Mijn stijl gaat over het creëren van natuurlijk licht, eerlijke momenten vastleggen met een bepaald gevoel dat voor altijd wordt herinnerd door de foto. Puur met licht gevulde beelden. Ik streef ernaar om de details en emoties van de shoot op een natuurlijke, mooie onopvallende manier vast te leggen.

Gepland en ongepland, ontspannen en authentiek.


Bekijk mijn portfolio hier.


"Mijn stijl is te omschrijven als licht, strak, puur, en met liefde voor detail"

FAQ

Hoe ga ik te werk tijdens de shoot?

Ik vind het fijn om aan je zijde te staan ​​en om te helpen met de voorbereiding van de shoot. Ik stuur je een moodboard om te helpen bij het kiezen van de stijl. De speciale momenten, het licht, de kleding, het maakt allemaal deel uit van de mooie foto's! Het is net zo spannend voor mij als voor jou/jullie... Op de dag wil ik gevoelens, stemming, emoties en de rustige en gekke momenten vastleggen deze maken de fotoshoot uniek.

Waar ben ik gevestigd en reis ik?

Ik ben in Rotterdam gevestigd en ja, ik ben dol op reizen! Als je wilt dat ik je verhaal fotografeer, breng ik reiskosten in rekening. Maak je geen zorgen, ik probeer altijd de goedkoopste manier te vinden om de locatie te bereiken.

Wanneer krijgen we onze foto's?

Ik streef er naar om je zo snel mogelijk blij te maken met de resultaten. Niet meer dan 2 weken na de fotoshoot zal ik de gehele foto serie toesturen.
De foto's worden aangeleverd in hoge resolutie.

Hoeveel foto's zullen we ontvangen?

Het hangt er vanaf welke fotoshoot je hebt gekozen. Voor een shoot van +/- 2 uur ontvang je +/- 50 volledig bewerkte afbeeldingen (zwart-wit is ook mogelijk). Ik kies altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en daarom kies ik de beste foto's en mooiste momenten om je het verhaal te vertellen.

Met welke camera's werk ik?

Ik shoot met camera's van Nikon en professionele objectieven. In deze digitale camera wordt een backup gemaakt van de beelden die ik schiet tijdens de shoot zodat er nooit iets verloren kan gaan.

Zijn alle foto's bewerkt die ik ontvang?

Ja! Elke foto die je van mij ontvangt, wordt bewerkt met mijn unieke stijl. Ik bewerk alle foto's met Photoshop.

Onder andere te zien bij:


BLOND & HAZEL / HOUSE.NL / VAN DEN ASSEM / APRIL & OCTOBER / THE LITTLE GREEN BAG / MAVIES / BABY'S ONLY / LITTLE STEPS / LITTLE STEPS / BAMBOOMOnder andere te zien bij:


BLOND & HAZEL / HOUSE.NL / VAN DEN ASSEM / APRIL & OCTOBER / THE LITTLE GREEN BAG / MAVIES / BABY'S ONLY / LITTLE STEPS / LITTLE STEPS / BAMBOOMAll Rights reserved © Amber van Ardenne 2015 – 2022.

No material from this website may be used, copied and / or reproduced without written permission from Amber van Ardenne.

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring