FAQ

Hoe ga ik te werk tijdens de shoot?

Ik vind het fijn om aan je zijde te staan ​​en om te helpen met de voorbereiding van de shoot. Ik stuur je een moodboard om te helpen bij het kiezen van de stijl. De speciale momenten, het licht, de kleding, het maakt allemaal deel uit van de mooie foto's! Het is net zo spannend voor mij als voor jou/jullie... Op de dag wil ik gevoelens, stemming, emoties en de rustige en gekke momenten vastleggen deze maken de fotoshoot uniek.

Wanneer krijgen we onze foto's?

Ik streef er naar om je zo snel mogelijk blij te maken met de resultaten. Niet meer dan 2 weken na de fotoshoot zal ik de gehele foto serie toesturen.
De foto's worden aangeleverd in hoge resolutie.

Hoeveel foto's zullen we ontvangen?

Het aantal foto's is afhankelijk van welke shoot jullie hebben gekozen. Jullie kiezen zelf jullie favorieten foto's uit via een online galerij. De voorselectie maak ik; Ik kies altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en daarom kies ik de beste foto's en mooiste momenten om je het verhaal te vertellen.

Zijn alle foto's bewerkt die ik ontvang?

Ja! Elke afbeelding die je van mij ontvangt, wordt bewerkt met mijn artistieke stijl. Ik bewerk alle foto's met Photoshop en Lightroom.

Welke kleding moet ik aan bij een fotoshoot?

Als fotograaf krijg ik vaak de vraag: "Wat moet ik voor kleding aan?" hierbij een aantal tips!

- Kies bij voorkeur voor lichte kleuren, zachte kleuren, en/of warme kleuren. Deze kleuren houden je foto rustig en fris. Bovendien laten deze kleuren zich goed combineren met de omgeving. Vermijd hele felle en neon kleuren. Deze vloeken snel bij elkaar en reflecteren op de huid.

- Houd rekening met de kleuren van de locatie van de fotoshoot. Kies je voor een natuurlijke omgeving met veel bruintinten (zoals het strand), dan past bijvoorbeeld blauw /wit/beige heel mooi. Ga je in het bos fotograferen, dan is het niet slim om groene kleding uit te kiezen, het kan dan mooier zijn om voor een contrasterende kleur te gaan, je wilt geen onderdeel van het bos worden. Is de locatie industrieel met veel grijstinten, zorg dan zelf voor kleur in je kleding. Maar is de locatie juist kleurrijk, ga dan zelf voor rustige tinten in je kleding.

Do's & Don't

Do:
- Zorg voor rust in de kleding
effen kleding zonder drukke prints, patronen en teksten op je kleding,
- Kies voor een stijl waar jij je comfortabel en fijn in voelt.

Don't
- drukke kleding met print en patronen
- felle kleuren
- kleding die je nooit draagt

Fotoshoot met meerdere personen:

Bij een fotoshoot met meerdere personen is het leuk om e kleinding op elkaar af te stemmen. Denk hierbij aan: kleurencombinaties die goed bij elkaar passen, kies 1 of 2 basiskleuren en kies een kleur die vrijwel iedereen in zijn kast heeft hangen.

Neem gerust enkele accessoires mee om bij een aantal foto's te gebruiken. Denk hierbij aan een sjaal, cape, jasje, tas, hoed, plaid om op te zitten.

Algemene tips:

- Haal je broekzakken leeg, telefoon en sleutels in je tas.
- Liever geen elastiekje om je pols
- Geen kauwgom in je mond
- Neem een waterflesje mee
- Ontspan en geniet van de fotoshoot!

All Rights reserved © Amber van Ardenne 2015 – 2020.

No material from this website may be used, copied and / or reproduced without written permission from Amber van Ardenne.

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring